JOANA SERRAT MARESME SOUND
Sabado, 12 Noviembre 2022
Desde 20:00 a 21:15

VENDA D'ENTRADES

Venta online finalizada

Compra la teva entrada

Si tienes un evento especial, algo que celebrar, escríbenos un mensaje y te ayudamos a buscar la mejor solución.

El cinquè àlbum de la trajectòria de Joana Serrat, la cantautora vigatana que es confirma com un dels grans valors de l’escena musical catalana i internacional, és un disc introspectiu, emocional, commovedor i fins i tot dolorós que ha titulat, "Hardcore from the Heart", i amb el qual ha obtingut recentment els guardons Premi Enderrock al Millor Disc de l'Any en altres llengües, Premi Altaveu 2021 i Millor Disc de l'any a la revista Ruta 66. A "Hardcore from the Heart", l’artista osonenca es confronta a si mateixa, a una imatge feta de clarobscurs, en una mena de viatge expiatori que atrapa l’espectador i que constitueix un dels cims literaris de l’artista, un nom respectat en l’escena del folk local, però també a la Gran Bretanya, Europa i als Estats Units on, per cert, ha enregistrat aquest darrer disc.

Com a novetat de la tercera edició i gràcies a la col·laboració del festival amb Cultura Mataró i el Museu de Mataró, una hora abans dels concerts realitzats a Ca l'Arenas, es faran visites guiades als equipaments per conèixer de primera mà les activitats que s'hi realitzen i l'exposició d'art de Carme Garolera.

Aquestes activitats són exclusives pels assistents als concerts i les places són limitades. S'ha de reservar prèviament a educacultura@ajmataró.cat o trucant al telèfon 937412930.

 

 

 

Joana Serrat + Visita guiada a l'exposició de Carme Garolera

12 de novembre. Obertura de portes i visita guiada a les 19h. Concert a les 20 h.

Ca l’Arenas Centre d'Art. Museu de Mataró  12€

Carrer Argentona, 64 Mataró

 

 

JOANA SERRAT MARESME SOUND JOANA SERRAT MARESME SOUND JOANA SERRAT MARESME SOUND JOANA SERRAT MARESME SOUND

CA L'ARENAS

Carrer d'Argentona, 64, 08302 Mataró, Barcelona, España

Abrir mapa