THE NEW RAEMON MARESME SOUND
Sabado, 08 Octubre 2022
Desde 20:00 a 21:15

VENDA D'ENTRADES

Venta online finalizada

Aquesta es la teva entrada

Si tienes un evento especial, algo que celebrar, escríbenos un mensaje y te ayudamos a buscar la mejor solución.
THE NEW RAEMON MARESME SOUND

THE NEW RAEMON

MARESME SOUND

Carrer d'Argentona, 24, 08302 Mataró

 

IMPORTANT!!!! El concert de The New Raemon serà a Dòria Llibres

La previsió de pluges pel dissabte dia 8 obliga a canviar la ubicació del concert a la llibreria del carrer Argentona.

Les entrades dels concerts del Maresme Sound es podran comprar per anticipat a la llibreria Dòria o al web maresmesound.com.

The New Raemon
8 d’octubre. Concert a les 20 h.
Dòria Llibres, 12€
Carrer d'Argentona, 24, Mataró

 

 

Ramón Rodríguez (Barcelona, ​​1976), fa anys que està al capdavant del grup de culte Madee, amb els quals acaba de publicar -després de 14 anys de silenci discogràfic- dos discos en menys de nou mesos: 'Eternity Mingled With The Sea' (Bcore, 2021) i 'In The Cold Season' (Bcore, 2021).

El seu projecte en solitari és The New Raemon, entre la seva prolífica discografia -23 discos entre tots els seus projectes- es troben 'El Problema Dels Tres Cossos' (Cydonia/Playas De Normandía, 2011) aclamat àlbum al costat de Francisco Nixon & Ricardo Vicente i el premiat 'Lluvia y Truenos' (Subterfuge, 2016) escrit a quatre mans amb Ricardo Lezón, líder de McEnroe.

La seva última referència discogràfica 'Coplas Del Andar Torcido' (BMG Spain, 2020) va estar a gairebé totes les llistes del millor de l'any.
Ha produït alguns discos per a altres artistes, entre ells Dani Llamas, Manos de Topo, Maria Rodés i Javier Álvarez, també escriu còmics, ha publicat dos còmics: l'autobiogràfic 'Ausencias' (Astiberri, 2012) i 'Alfa, Beta, Bronson' (La Cúpula Edicions, 2016).

Els seus treballs més recents són 'A Los Que Nazcan Más Tarde' (BMG Spain, 2021) i 'Así Caen Los Días' (BMG Spain, 2022), escrits a sis mans amb David Cordero i Marc Clos, el proper mes de febrer publicarà un nou disc amb Madee, el setè de la banda, titulat 'Conundrum' (Bcore, 2023).

La previsió de pluges pel dissabte dia 8 obliga a canviar la ubicació del concert a la llibreria del carrer Argentona.

THE NEW RAEMON MARESME SOUND THE NEW RAEMON MARESME SOUND THE NEW RAEMON MARESME SOUND THE NEW RAEMON MARESME SOUND

DÒRIA LLIBRES

Carrer d'Argentona, 24, 08302 Mataró

Abrir mapa