CAUSTIC ROLL DAVE MARESME SOUND
Sabado, 25 Febrero 2023
Desde 20:30 a 21:30

VENDA D'ENTRADES

Venta online finalizada

Compra la teva entrada

Si tienes un evento especial, algo que celebrar, escríbenos un mensaje y te ayudamos a buscar la mejor solución.

Caustic Roll Dave va sorgir de l'underground barceloní cap al 2010. Sent un outsider de l'escena de la ciutat, crea una combinació impossible de sons industrials amb el blues més ancestral, passant per breakbeats lo-fi, harmòniques desfasades i guitarres primitives. 

En directe, des dels seus inicis es presenta als escenaris amb un xou d'one-man band totalment allunyat dels cànons clàssics que marca el gènere. Vells casiotones, tecnologia barata, loops, cavaquinhos, samplers, megàfons i sí, també guitarres i harmòniques, formen part essencial dels seus directes.

Ha realitzat gires per Espanya, França i Portugal, tocat a festivals com Primavera Sound-Bars, Munster Raving Loony Party, Sintonitzza o Monkey Week.

Els seus dos LPs Long Term Music (Philatelia Recods, 2011) i Approaching Noise (Philatelia Records, 2014) asseuen les bases de l'inconfusible so càustic. 

Joies industrials com The Music o Low-Cost Countdown Beat podrien ser el resultat d'un artista desconegut de Delta produït per Trent Reznor o barrejat per Alec Empire. Temes de clara tendència hip hopera com Out of My Head o Restart amb samplers i scratches old school, mostren l'amor de Caustic Roll Dave per Public Enemy o James Brown, i amb

col·laboració sorprenent de Perico de Guadalupe Plata. L'ocult hit single Lord, don t want die alone sona com una actualització d'una polsegosa cançó de gospel perduda en el temps. 

En canvi, What We Understand o Long Drive ens traslladen a sons desèrtics i espacials. La influència de Tom Waits sobresurt en altres talls, cosa que confirma que potser, Dave va ser el que va construir alguna cosa al veïnat de Waits. Jon Spencer Blues Explosion, Suïcide, Nick Cave o Beck són altres noms amb què es relaciona el so de Caustic Roll Dave.

El 2018, el llegendari novaiorquès Mike Mariconda (ex Raunch Hands i Devil Dogs, productor de bandes com Guadalupe Plata, New Bomb Trucks, Cosmic Psychos,...) es va unir a Dave quan es va traslladar a Barcelona.

Van realitzar una sèrie de concerts com a duo sònic portant el so càustic a una altra dimensió. El següent any van editar l'EP Between You and Disaster (Ghost Highway Recordings, 2019).

Després d'aquest temps pandèmic, sabem que Dave ha estat reconstruint el seu material tòxic al seu cova i està llest per tornar a sortir a la llum de nou.

 

Caustic Roll Dave

25 de febrer 2023 a les 20.30h

Dòria Llibres, 6€

Carrer La Riera, 100 Mataró

CAUSTIC ROLL DAVE MARESME SOUND CAUSTIC ROLL DAVE MARESME SOUND CAUSTIC ROLL DAVE MARESME SOUND

DÒRIA LLIBRES

Carrer de la Riera, 100, 08301 Mataró, Barcelona, España

Abrir mapa